Als VTB-lid kunt u hier inloggen in het ledendeel.

Vacature: Bestuurslid Secretaris

Vacature: Bestuurslid Secretaris
Ben jij een zelf startende, verbindende en energieke secretaris met interesse in tropische bossen? Dan nodigen we je uit om te solliciteren naar de bestuursfunctie Secretaris bij de Vereniging Tropische Bossen!

Achtergrond
De Vereniging Tropische Bossen staat voor het bevorderen van de uitwisseling van kennis en ervaringen over het duurzaam gebruik en beheer van tropische bossen. Dit doet zij al 23 jaar voor ruim, 400 leden die over de hele wereld werken in en aan tropische landschappen. Het bestuur van de vereniging bestaat uit zes leden, die zich samen met de commissies inzetten om mensen bijeen te brengen en kennis te delen binnen en buiten het netwerk. De commissies die activiteiten organiseren binnen de vereniging zijn de activiteitencommissie, studiedagcommissie, nieuwsbriefcommissie en wikipedia commissie. Activiteiten die worden georganiseerd zijn onder andere: de Tropical Forest Career Night en Are We On The Right Track conferentie. Daarnaast steunt de VTB studenten door het  toekennen van een bijdrage aan een stage of onderzoek met van het VTB studentfonds.

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken: https://www.tropischebossen.nl

Dit vragen wij:
We zijn op zoek naar een secretaris die initiatief neemt, enthousiast wordt van pionieren en ontdekken samen met een groep van enthousiaste bestuursleden. De secretaris is lid van het bestuur en is, samen met de andere bestuursleden, verantwoordelijk voor het plaatsvinden van ledenvergaderingen, opstellen van jaarverslagen en het toezien op het voortbestaan van de vereniging, in naleving van onze eigen reglementen.

Enthousiast geworden? Wil jij jezelf verrijken met een ervaring in een verenigingsbestuur? Reageer dan met een email met motivatie en cv naar info@tropischebossen.nl

Vacature Secretaris