Als VTB-lid kunt u hier inloggen in het ledendeel.

Tropical Forest Career Night 2019

Inspirerende verhalen & goede vragen

Met een haast tropische regenbui begon op 19 juni de Tropical Forest Career Night geheel in stijl. Gelukkig hadden toch genoeg doorzetters de storm getrotseerd! Dus met een rustgevend drupje op de achtergrond luisterden we naar 5 inspirerende verhalen van professionals uit verschillende hoeken van het tropisch bos.

Met goede vragen uit het publiek kregen we een klein kijkje achter de schermen wat promoveren, adviseren of activeren nou eigenlijk inhoud van dag tot dag. We leerden dat carrières niet altijd rechtlijnig zijn: van sales naar houtexpert blijkt gewoon te kunnen. Maar door een doel te stellen en daar volledig voor gaan kan je ook bij het WNF terecht komen. Toch kan de schaarste aan tropisch bos in Nederland je ook voor moeilijke keuzes zetten. Hoe ga je om met familie, een partner en je vrienden als je telkens van land naar land verhuisd?

Uiteindelijk bleek vooral dat het hebben van een netwerk een enorme stap in de goede richting is als je je carrière wil starten gericht op tropisch bos. Onder het genot van een drankje hebben we daarom na afloop nog even geoefend wat netwerken ook alweer is en zijn we voldaan en vol nieuwe ideeën weer droog naar huis gekeerd. Dat doen we zeker volgend jaar weer!

Date:
woensdag, juni 19, 2019 – 19:30